I Vineyard håper vi barnefamilier trives og føler det er et ok sted å være for både liten og stor.

Under kafégudstjenesten gir vi tilbud om søndagsskole for barna.  Søndagsskolen vektlegger mye lek, alderstilpasset og kreativ undervisning og hyggelige stunder med barna.

Barna deltar først med foreldrene på kafégudstjenesten under lovsangen og barna bringes så av foreldrene til rommet eller stedet barna skal være den dagen. Barna hentes der umiddelbart etter kafégudstjenesten.

Barn under 3 år må ha en forelder med, ellers er det mulighet til litt lek i lekekroken i Vineyardbygget. Når barna er i Vineyardbygget er alltid foreldrene ansvarlige.

Aktiviteter

Vi ønsker å gi et variert tilbud til barna, vi synes det er viktig at de trives godt i menigheten. Derfor har vi innimellom andre aktiviteter, som feks tur til skøytebanen på vinteren eller utelek på sommeren.

Juleverksted

Vi pleier også å ha juleverksted, en tradisjon vi har hatt i flere år nå. Da kommer ofte barn fra flere sammenhenger og nabolaget rundt lokalet vårt for å lage fine julegaver de får ta med seg hjem. Dette er et satsingsområde for oss, og vi har noen flinke folk som ordner med godt utstyr til både store og små.